Het bezoeken van een hondenschool in Zeeland kan in heel erg veel gevallen heel verstandig zijn. Zeker als u vermoedens heeft dat uw hond toch wat afwijkend gedrag vertoont, is het goed om uw hond in contact te brengen met iemand die er echt verstand van heeft. Als u in Zeeland woont, kunt u prima bij mijn hondenschool in Zeeland terecht. Ik richt me vooral op het aanbieden van privélessen en geef vervolgens gedragsadvies.

Privéles volgens de bewezen praktijkgerichte lesmethode van de hondenacademie

U kunt een beroep op mij als kynologisch gedragstherapeut doen als u gedrags- en opvoedingsadvies voor uw hond wilt. Dat doe ik nadat ik u een privéles volgens de bewezen praktijkgerichte lesmethode van de hondenacademie gegeven heb. De privélessen zijn los te boeken en doel van de les is om problemen en ergernissen in kaart te brengen en om vragen over uw hond te beantwoorden.
Neem contact op

Hondenschool Zeeland

Mijn hondenschool in Zeeland kan u inzicht bieden in het gedrag van uw hond

Ik kan u op basis van de privéles inzicht bieden in het gedrag van de hond. Inzicht kan al voldoende zijn om het probleem op te lossen en het contact met uw hond sterk te verbeteren. Door inzicht te bieden en gedragsadvies te geven kunt u zelf met uw hond aan de slag en kan getracht worden het vertoonde gedrag om te buigen.
Meer informatie

Privéles van ongeveer anderhalf uur

De ergernissen waar u tegenaan loopt kunnen uiteenlopend zijn. Het kan gaan om constant snuffelen, blafgedrag, trekken aan de lijn. Uw hond is ongehoorzaam buiten en uw hond springt naar uw gasten. Het zijn zaken waarvan u niet gediend bent en die u graag veranderd zou willen zien. Volgt u een privéles bij mijn hondenschool in Zeeland, dan krijgt u een les van ongeveer anderhalf uur aangeboden.

Soms heeft uw hond wat extra aandacht nodig

Ik zal vooral het gedrag van uw hond observeren en bekijk de factoren die kunnen leiden tot bepaald ongewenst gedrag. Vervolgens ga ik samen met u kijken naar hoe we het gedrag om kunnen buigen. Ik geef u praktische tips om specifiek gedrag aan te pakken. Het kan zijn dat u aan één les niet genoeg heeft. In dat geval kunt u gewoon een extra les nemen. In bepaalde gevallen kan het zijn dat uw hond meer aandacht nodig heeft. In dat geval ben ik altijd flexibel en nemen we gewoon wat extra tijd om het gedrag in kaart te brengen en om te proberen ongewenst gedrag om te buigen.
Contact opnemen