Indien u op zoek bent naar een gedragsdeskundige voor uw hond omdat u toch wat ongewenst gedrag signaleert, dan kunt u die zoektocht staken. Met mijn hondenschool in Zeeland ben ik uw gedragsdeskundige voor de hond en kan ik samen met u proberen het gedrag om te buigen van ongewenst naar gewenst gedrag.

Ik kan u als gedragsdeskundige voor de hond prima helpen om ongewenst gedrag om te buigen

Ik kan u als gedragsdeskundige voor de hond helpen wanneer u woonachtig bent in Zeeland en ik leg de nadruk op een privéles. Op basis van die les van anderhalf uur waar de volle aandacht voor de hond is, kan ik u een gedragsadvies geven. U schakelt mij in voor het beste kynologisch gedrags– en opvoedingsadvies en de lesmethode die ik tijdens een privéles hanteer is die van de hondenacademie. Behalve dat ik u privélessen aan kan bieden om het gedrag van uw hond inzichtelijk te maken, beschik ik als gedragsdeskundige voor de hond ook over een webshop.
Neem contact op

 

Gedragsdeskundige hond

Alle oplossingen beginnen met inzicht in het gedrag van uw hond

Elke hondeneigenaar kan er mee te maken krijgen. Uw hond vertoont gedrag waar u zich aan stoort. Vaak is inzicht krijgen in dit gedrag al genoeg om iets aan het gedag te doen en het contact met uw viervoeter te verbeteren. Alle oplossingen beginnen met inzicht, zo weet ik als gedragsdeskundige voor de hond inmiddels uit ervaring. Ik kan u op basis van de privéles inzicht geven in het gedrag van uw hond en kan samen met u vervolgens proberen dit gedrag om te buigen.
Meer informatie

Snuffelen, blaffen en springen zijn voorbeelden van ongewenst gedrag

Mensen doen vaak een beroep op mij als gedragsdeskundige voor de hond als de hond steeds snuffelt, geen aandacht voor commando’s heeft, de hond blafgedrag vertoont, trekt aan de lijn en erg ongehoorzaam is wanneer de hond buiten komt. Ook springen naar gasten is een typisch voorbeeld van ongewenst gedrag. Tijdens de les van anderhalf uur focus ik me volledig op uw hond en het gedrag. Ondertussen ben ik al bezig om te zoeken naar manieren dit gedrag om te buigen. Dit kan soms al via praktische tips. Het kan zijn dat uw hond aan één les niet genoeg heeft en meer aandacht vraagt. Uiteraard is dat geen enkel probleem. Ik ben zeer flexibel en zal er samen met u alles aan doen om het gedrag van de hond te verbeteren, waardoor automatisch ook het contact met de hond verbetert.
Contact opnemen